info@sbnschilderwerken.nl + 31 6 249 93 466

Referenties

Wij vragen voortdurend terugkoppeling over het geleverde werk.

Referenties2

Woning eigenaar Bussum

Op advies van onze aannemer hebben we SBN ingehuurd.
Allereerst hebben we ze gevraagd voor het schilderwerk binnenshuis en omdat het zo goed beviel hebben we meteen de buitenkant ook laten doen.

Mijn vrouw en ik zijn kritische klanten die gaan voor kwaliteit van schilderwerk, van prijs en de manier van werken. Wat direct opvalt bij het maken van de offerte is de klantvriendelijke houding. Van schoenen uittrekken bij binnenkomst tot meedenken en advies.
De jongens werken snel, schoon, en goed. Ze ruimen rommel op en als er naar onze mening zaken zijn die extra aandacht verdienen dan gebeurt dat direct zonder gedoe.
Omdat de aannemer uitliep met zijn werk moest de schilder achteraf terugkomen om een een ander bij te tippen, ook dat was geen probleem
Ons huis heeft van SBN de aandacht gekregen die het verdient. SBN is ons zo goed bevallen dat we ze zeker vragen voor een volgende keer en van harte aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

Scheiding-Referenties

Makelaar Dudok Wonen

Onlangs hebben wij een huis gekocht gelegen op de Händellaan 5 te Huizen. Deze woning was nog geheel in originele staat. Wij hebben de woning compleet laten renoveren. Zoals bekend is het altijd lastig en vergt het veel tijd om een juiste aannemer of schilder te vinden. Wij hebben ons huis zowel van de binnenkant als buitenkant laten schilderen door Sam (SBN schilderwerken). Wij zijn erg tevreden. Binnen afgesproken termijn was het schilderwerk klaar. Het leuke van deze schilder is dat hij ons ook adviseert welke kleuren het mooist zijn en het best passen binnen onze woning. De prijs die hij ons heeft berekend is erg scherp ten opzichte van andere schilders, deze liggen aanzienlijk hoger bij andere schilders. Eerste wat wij horen als wij bezoek krijgen "Wow wat is het schilderwerk mooi";-). Al met al zijn wij erg blij en kunnen wij iedereen deze schilder adviseren. Zou zeggen, kom gerust eens bij ons kijken 😉

Scheiding-Referenties

Woning eigenaar Kortenhoef

Het voortraject liep voorspoedig en afspraken werden nagekomen. Tijdens onze afwezigheid is er zelfstandig gewerkt naar volle tevredenheid. Het hele traject is volgens afspraak verlopen en het resultaat is volledig naar verwachting !

Scheiding-Referenties

Woning eigenaar Hilversum

Alleen maar goede ervaringen met SBN. Het schilderwerk is van bijzonder hoge kwaliteit; netjes en strak. Niet alleen aan het resultaat merk je dat je met een vakman te maken hebt. Sam zorgt er voor dat je weet waar je aan toe bent (oa door bereikbaarheid, duidelijkheid, enz). Dat zorgt voor vertrouwen en een zeer prettige samenwerking.

Bij onze verhuurde woning zorgt Sam zelfs helemaal zelf voor de praktische afspraken met de huurders. Door zijn flexibele opstelling zijn ook onze huurders hartstikke tevreden.

Binnenkort hebben we nog wat schilderwerk op het programma staan; Sam, wanneer heb je tijd voor ons?

Scheiding-Referenties