info@sbnschilderwerken.nl + 31 6 249 93 466

Over SBN

SBN schilderwerken is een jong schildersbedrijf met een schat aan ervaring. Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest bij een allround bedrijf besloot Sam Ben Nasr in maart 2013 voor zichzelf te beginnen. Zijn uitgangspunt: een perfect eindproduct begint met een luisterend oor. Dus staan uw wensen voorop en geven wij u graag een advies op maat. En over ‘maat’ gesproken: ieder project, klein of omvangrijk, krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wij werken met een duidelijke planning, geven een uitstekende service en leveren ‘ouderwets’ vakwerk. Uw ideeën komen bij ons prima uit de verf!

SBN schilderwerken denkt verder dan vandaag. Een glanzende toekomst van uw object wordt bepaald door goed onderhoud of een gedegen restauratie. Wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk er ook op lange termijn, dankzij een innovatieve werkwijze, perfect uitziet.

Sam3SBN schilderwerken heeft nauwe contacten met o.a. aannemersbedrijven en collega schildersbedrijven uit ’t Gooi. Mocht uw opdracht meer omvatten dan schilderwerk alleen, dan kunnen wij u desgewenst verder adviseren.

De oprichter van SBN Schilderwerken Sam is een actieve gemotiveerde jongeman die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om gezond te leven en sport hij zeer regelmatig. Daarnaast heeft zijn gezin ook een grote plaat in zijn leven waar hij graag leuke dingen mee onderneemt en mee op reis gaat.

Save